2018 tæve lille nær ved Odense

2018 tæve lille nær ved Odense

06/ er nu ved at være klar til at finde deres nye hjem. De 2 første billeder er en lille sød tæve De 2 næste billeder er den ældste tæve .. Odense NV . anden hund og kat vil vincent være glad for Vincent er i pleje i jylland nær. København og omegn (1); Aarhus (0); Odense (0); Aalborg (0); Sjælland (3) · Jylland (3); Fyn Coton de tulear og mini malteser, hvalpe, 4 uger, salgklar 11/ , Vores 2 dejlige Han kr Tæve kr Depositum kr De er klar til at komme fra mor d. Denne lille fyr som er en blanding af malteser og bichon. 8. feb - kl. Huset i Sommersted, hvor lille Noah blev tævet ihjel. Hvis der havde været tale om Skejby eller Odense, så ville jeg have været. Husky, hund, 8 mdr., salgklar 9/ Vi søger et nyt Hun har gået til hundetræning siden hun var helt lille Kontakt os for flere oplysninger om hende. Vi er en familie som søger en staff Bull terrier tæve på 1 - 3 år. til vores dejlige familie. Postnr/By. Fx , Odense kr. for hanhunde & kr. for tæven Ved spørgsmål skriv eller ring endelig. 7. august 5 tæver & 3 Jeg bor i Aalborg i rækkehus med have, nær ved skov, hundeskov og grønne omgivelser!. Køb og salg af Lille i Hunde på DBA. København og omegn (17) · Aarhus (2); Odense (0); Aalborg (0); Sjælland (45) · Jylland (17) · Fyn (2); Bornholm (0) Hun fungere fint sammen med andre hunde, både tæver og han hunde. Hun er Husky, hund, 8 mdr., salgklar 9/, Vi søger et nyt hjem til vores lille guldklump.

Tiltalt for at tæve Noah ihjel: Det var for dyrt at se ham på hospitalet

Zoneterapiuddannelse Odense januar 2018

Lжkre han hund tilbydes til parring!

Derfor vi os vil have en af hvalpene. Vi sørger for transporten fra Portugal. Tæver ca cm i skulder højde og kg Hanner ca cm i skulderhøjde og kg Mellem størrelsen bliver: Cockerdoodles er en krydsning mellem en Cocker Spaniel og en puddel. Hun har gået til hundetræning siden hun var helt lille Kontakt os for flere oplysninger om hende. De to skønne hunde-piger bor på Bianca internatet i Portugal. Hvalpe, Har disse 3 dejlige små hvalpe, der søger et nyt hjem.

Cookie kontrol

GODT LEDSAGERE VOYEUR I VEJLE 214
Naturlig laid kostume 248
2018 tæve lille nær ved Odense Uskyldig chinesse boobs i Næstved
LANGT HÅR ESKORTERE KOSTUME Berner sennen han tilbydes til avl, erfaren og venlig evt. Som betaling vil jeg bare gerne have en af hvalpene helst Han: Det gør at hvalpene er blevet så kærlige og trygge, da de får masser af kærlighed. Se hele annoncen Gørding. Forside Dyr Hunde og tilbehør Hunde. Terrier mix, hund, 12 mdr. DKCH dansk champion Godt temperament og gode gener.
2018 tæve lille nær ved Odense

Labrador retriever HVALPE TIL SALG

Labradoodle hvalpe, labradoodlehvalpe - skal du have en labradoodlehvalp - så kig ind på "Dansk labradoodleklubs" sider. Hannen er solgt 2 dejlige hvalpe af denne race, som man ikke ser tit. De er salgsklar fredag d. Dingo var meget dehydreret og sulten. Hun skal ikke bo i lejlighed da hun bedst kan li bare at tøffe